Delaktózované produkty
PRODUKTY / Delaktózované produkty
- obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Jediný rozdiel medzi klasickým kefírom a delaktózovaným kefírom spočíva v tom, že je do procesu výroby pridávaný enzým […]
- 950 g je plnohodnotným variantom nášho kyslomliečneho produktu BABIČKA Kefír 1,1 %. Rovnako ako klasický BABIČKA Kefír, obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Jediný […]
- Je rovnako ako Babička Smotana, z ktorej je vyrobené, vysoko kvalitný slovenský výrobok. Vyznačuje sa charakteristickou vláčnou, mierne roztierateľnou konzistenciou, mliečnou vôňou a lahodnou chuťou po mlieku. V jedálničku ako […]
- Je plnohodnotnou alternatívou BABIČKA SMOTANY s obsahom laktózy menším ako 0,01 g na 100 g objemu, čím sa stáva vhodnou pre ľudí trpiacich intoleranciou laktózy. BABIČKA SMOTANA KYSLÁ DL sa […]
- Sa rovnako ako BABIČKA TVAROH TUČNÝ vyrába tradičným postupom výroby – scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu ešte z čias, keď ho doma […]
- je plnohodnotným variantom tradičného plesňového syru NIVA ORIGINÁL s obsahom laktózy menším ako 0,01 g/100 g, čím sa stáva vhodným aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Hlavným benefitom je […]
- je prvým slovenským modro plesňovým delaktózovaným syrom s obsahom laktózy menším ako 0,01 g/100 g, čím sa stáva vhodným aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Syr NIVA ORIGINÁL DELAKTO […]
- Roztierateľný tavený syr je rovnako ako ostatné naše tavené syry vyrábaný podľa klasickej receptúry a tradičného postupu výroby týchto syrov. Jeho základom je plnohodnotný delaktózovaný syr, delaktózovaný tvaroh a delaktózované […]
- je polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou, bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má salámový tvar a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť syru je čistá, pri […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmármi najmä z oblasti TEKOV. Vyznačuje sa jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk, alebo len s ich malým množstvom. Jeho chuť je […]