Delaktózované produkty - LEVICKÉ MLIEKÁRNE a.s.

obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Jediný rozdiel medzi klasickým kefírom a delaktózovaným kefírom spočíva v tom, že je do procesu výroby pridávaný enzým laktáza, ktorý štiepi laktózu na jednoduchšie cukry, ktoré sú potom ľahšie stráviteľné pre ľudí trpiacich intoleranciou laktózy. Štruktúra kefíru, zloženie a chuť však ostáva rovnaká. Vďaka obsahu prospešných mikroorganizmov, kefírové mlieko podporuje trávenie organizmu, napomáha k vytváraniu prirodzenej rovnováhy v celom tráviacom systéme a v neposlednom rade produkuje malé množstvo CO2 v tele človeka. Nízky obsah tuku a jeho zloženie mu dodáva osobitú, osviežujúcu, lahodnú chuť a ľahkú stráviteľnosť.

Zloženie výrobku

pasterizované mlieko, kefírová kultúra, enzým: laktáza

Logistické údaje

EAN: 8588000902988

Min. trvanlivosť: 40 dní

Balenie: 8 ks/kartón