All products
- Je kyslomliečny produkt, ktorý obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Vďaka ich obsahu kefírové mlieko podporuje trávenie organizmu, napomáha k vytváraniu prirodzenej rovnováhy v […]
- Je kyslomliečny produkt, obsahujúci viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Vďaka obsahu týchto prospešných mikroorganizov, kefírové mlieko podporuje trávenie organizmu, napomáha k vytváraniu prirodzenej rovnováhy […]
- obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Jediný rozdiel medzi klasickým kefírom a delaktózovaným kefírom spočíva v tom, že je do procesu výroby pridávaný enzým […]
- 950 g je plnohodnotným variantom nášho kyslomliečneho produktu BABIČKA Kefír 1,1 %. Rovnako ako klasický BABIČKA Kefír, obsahuje viacero druhov mliekarenských kefírových kultúr, ako aj ušľachtilých a prospešných mikroorganizmov. Jediný […]
- Plnšia výraznejšia chuť a krémová konzistencia– to sú vlastnosti, ktoré charakterizujú náš nový plnotučný kefír, vyrobený šetrným spôsobom z čerstvého slovenského mlieka. BABIČKA Kefír 3,3%,má lahodnú kyslastú chuť s osviežujúcou […]
- je, rovnako ako Babička Smotana, z ktorej je vyrobené, vysoko kvalitný slovenský výrobok. Vyznačuje sa charakteristickou vláčnou, mierne roztierateľnou konzistenciou, mliečnou vôňou a lahodnou chuťou po mlieku. V jedálničku ako […]
- Je rovnako ako Babička Smotana, z ktorej je vyrobené, vysoko kvalitný slovenský výrobok. Vyznačuje sa charakteristickou vláčnou, mierne roztierateľnou konzistenciou, mliečnou vôňou a lahodnou chuťou po mlieku. V jedálničku ako […]
- Je smotanový dezert, ktorého hlavné zložky tvoria tvaroh a smotana. Neobsahuje žiadne umelé sladidlá, konzervanty, farbivá a tiež je bez lepku. Jeho starostlivo vyvinutá receptúra, technologické postupy výroby a zloženie […]
- Je smotanový dezert, ktorého hlavné zložky tvoria tvaroh a smotana. Neobsahuje žiadne umelé sladidlá, konzervanty, farbivá a tiež je bez lepku. Jeho starostlivo vyvinutá receptúra, technologické postupy výroby a zloženie […]
- je jedným z najstarších priemyselne vyrábaných mliek na Slovensku. Hoci jeho výroba je priemyselná, vyznačuje sa maximálnou šetrnosťou k všetkým zložkám, ktoré mlieko obsahuje. Kvalita procesu výroby nášho mlieka, či […]
- je rovnako ako BABIČKA Mlieko Plnotučné priemyselne vyrábané mlieko vyznačujúce sa kvalitným procesom výroby, ktorý začína už pri výbere dodávateľa mlieka, laboratórnej kontrole suroviny a pokračuje až po plnenie mlieka […]
- Je jediný slovenský varený a balený puding, ktorého hlavné zložky tvorí mlieko a smotana. Neobsahuje žiadne umelé sladidlá, farbivá, konzervanty a tiež je bez gluténu. Starostlivo vyvinutá receptúra, technologické postupy […]
- Je jediný slovenský varený a balený puding, ktorého hlavné zložky tvorí mlieko a smotana. Neobsahuje žiadne umelé sladidlá, farbivá, konzervanty a tiež je bez gluténu. Starostlivo vyvinutá receptúra, technologické postupy […]
- Už dlhodobo patrí k základnému sortimentu čerstvých mliečnych výrobkov predávaných pod značkou BABIČKA. Vyznačuje sa jemnou štruktúrou, pevnou konzistenciou a príjemnou mliečnou arómou. Na trhu patrí k najkvalitnejším smotanám, čo […]
- Je plnohodnotnou alternatívou BABIČKA SMOTANY s obsahom laktózy menším ako 0,01 g na 100 g objemu, čím sa stáva vhodnou pre ľudí trpiacich intoleranciou laktózy. BABIČKA SMOTANA KYSLÁ DL sa […]
- sa vyznačuje tradičným postupom výroby – scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu, ešte z čias kedy ho vyrábali naše staré mamy. Pričom pri […]
- sa vyznačuje tradičným postupom výroby – scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu, ešte z čias kedy ho vyrábali naše staré mamy. Pričom pri […]
- sa vyznačuje tradičným postupom výroby – scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu, ešte z čias kedy ho vyrábali naše staré mamy. Pričom pri […]
- Sa rovnako ako BABIČKA TVAROH TUČNÝ vyrába tradičným postupom výroby – scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu ešte z čias, keď ho doma […]
- je lahodný ručne vyrábaný tvaroh vyznačujúci sa príjemnou vanilkovou chuťou, hrudkovitou konzistenciou a mliečne smotanovou vôňou. Vyrába sa klasickým postupom výroby – scedením bez pridania konzervačných látok. Svoju dlhú dobu spotreby […]
- je polotvrdý nezrejúci plnotučný porciovaný syr, vyrábaný výlučne z kravského mlieka. Jeho doba zrenia je nastavené tak, aby v syre zostalo toľko laktózy, koľko je prospešné pre kvalitné vyprážanie. Ak […]
- Je polotvrdý, nezrejúci plnotučný prírodný syr vyznačujúci sa krátkou dobou zrenia s dôrazom na zachovanie takého množstva laktózy, aké je prospešné pre kvalitné vyprážanie bez vytekania syru z trojobalu. Zloženie […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr, vyrábaný sladkým zrážaním pomocou syridla. Jeho zrenie je na rozdiel od zrenia Tekovského salámového syru kratšie, čím si syr uchováva vyšší obsah laktózy. Tak, […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr vyznačujúci sa kratšou dobou zrenia, čím si uchováva vyšší podiel laktózy. Vyrába sa sladkým zrážaním pomocou syridla a rovnako ako ostatné naše prírodné syry […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr, vyrábaný sladkým zrážaním pomocou syridla. Jeho zrenie je na rozdiel od zrenia Tekovského salámového syru kratšie, čím si syr uchováva vyšší obsah laktózy. Tak, […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr vyznačujúci sa kratšou dobou zrenia, čím si uchováva vyšší podiel laktózy. Vyrába sa sladkým zrážaním pomocou syridla a rovnako ako ostatné naše prírodné syry […]
- je plnohodnotným variantom tradičného plesňového syru NIVA ORIGINÁL s obsahom laktózy menším ako 0,01 g/100 g, čím sa stáva vhodným aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Hlavným benefitom je […]
- je prvým slovenským modro plesňovým delaktózovaným syrom s obsahom laktózy menším ako 0,01 g/100 g, čím sa stáva vhodným aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Syr NIVA ORIGINÁL DELAKTO […]
- Tajomstvo nového plesňového syru NIVA ORIGINÁL GURMÁN spočíva v novej receptúre a postupe výroby. Okrem ušľachtilej plesne Penicillium roqueforti sa do syreniny pridávajú špeciálne pivné kvasinky, ktoré syru dodávajú ďalší […]
- je zrejúci modro plesňový syr vyznačujúci sa typickou mramorovou štruktúrou modrastých plesní na krémovo bielom povrchu. Jeho výroba je rovnako ako pri NIVE ORIGINÁL ručná, čím je každý jeden bochník tohto […]
- Je, rovnako ako modro plesňový syr NIVA ORIGINÁL, vyrábaná podľa tradičnej receptúry, avšak s vyšším obsahom tuku. Vďaka dlhšiemu, až 5 týždňovému zreniu má nezameniteľnú, jemne maslovú chuť s mierne […]
- Slovenský roquefort – je lahodný zrejúci syr s ušľachtilou modrou plesňou Penicilium roqueforti s typickou mramorovou štruktúrou modrastých plesní na krémovo bielom povrchu. Jeho klasická výroba je počas celého procesu […]
- je lahodný zrejúci modro plesňový syr, vyrábajúci sa podľa tradičnej, takmer sedemdesiat ročnej receptúry, výlučne zo slovenského mlieka prevažne od farmárov z oblasti TEKOV. Vyznačuje sa typickou mramorovou štruktúrou plesni Penicilium […]
- Je prírodný nezrejúci slovenský syr, vyrábaný ručne, špeciálne pre vyprážanie bez potreby hrubého trojobalu, aby tak vynikla čerstvá, vŕzgavá chuť tohto kvalitného syra. Rovnako ako všetky naše prírodné syry, aj […]
- Je prírodný nezrejúci slovenský syr, vyrábaný ručne, špeciálne pre vyprážanie bez potreby hrubého trojobalu, aby tak vynikla čerstvá, vŕzgavá chuť tohto kvalitného syra. Rovnako ako všetky naše prírodné syry, aj […]
- Roztierateľný tavený syr je rovnako ako ostatné naše tavené syry vyrábaný podľa klasickej receptúry a tradičného postupu výroby týchto syrov. Jeho základom je plnohodnotný delaktózovaný syr, delaktózovaný tvaroh a delaktózované […]
- je polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou, bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má salámový tvar a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť syru je čistá, pri […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmármi najmä z oblasti TEKOV. Vyznačuje sa jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk, alebo len s ich malým množstvom. Jeho chuť je […]
- Je ručne vyrábaný prírodný syr, so štruktúrou vhodnou na tepelnú prípravu grilovaním. Už po pár minútach na grile alebo na panvici sa na povrchu vytvorí chrumkavá kôrka, kým vnútro syra […]
- Je ručne vyrábaný prírodný syr, so štruktúrou vhodnou na tepelnú prípravu grilovaním. Už po pár minútach na grile alebo na panvici sa na povrchu vytvorí chrumkavá kôrka, kým vnútro syra […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar tehly a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar podkovy a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar podkovy a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
- Tekovský salámový syr je hlavným a najznámejším predstaviteľom našich prírodných syrov. Zároveň je to jediný slovenský syr, ktorý je nositeľom európskeho prestížneho certifikátu „Chránené zemepisné označenie“. Získal ho pre desaťročiami overenú […]
- všetky syry s označením Tekovský salámový syr sú prírodné syry vyrábané výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmami z oblasti Tekov. Tekovské syry sú bez rastlinných tukov, konzervačných látok a […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského kravského mlieka, starostlivo vyprodukovaného farmármi, hlavne z oblasti Tekov. Je vyrábaný klasickým spôsobom výroby so zachovaním vysokého podielu precíznej ručnej práce počas celého procesu […]
- Tekovský salámový syr je hlavným a najznámejším predstaviteľom našich prírodných syrov. Zároveň je to jediný slovenský syr, ktorý je nositeľom európskeho prestížneho certifikátu „Chránené zemepisné označenie“. Získal ho pre desaťročiami overenú […]
- všetky syry s označením Tekovský salámový syr sú prírodné syry vyrábané výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmami z oblasti Tekov. Tekovské syry sú bez rastlinných tukov, konzervačných látok a […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského kravského mlieka, starostlivo vyprodukovaného farmármi, hlavne z oblasti Tekov. Je vyrábaný klasickým spôsobom výroby so zachovaním vysokého podielu precíznej ručnej práce počas celého procesu […]