Prírodné syry
PRODUKTY / Prírodné syry
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr vyznačujúci sa kratšou dobou zrenia, čím si uchováva vyšší podiel laktózy. Vyrába sa sladkým zrážaním pomocou syridla a rovnako ako ostatné naše prírodné syry […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr vyznačujúci sa kratšou dobou zrenia, čím si uchováva vyšší podiel laktózy. Vyrába sa sladkým zrážaním pomocou syridla a rovnako ako ostatné naše prírodné syry […]
- Je polotvrdý, nezrejúci plnotučný prírodný syr vyznačujúci sa krátkou dobou zrenia s dôrazom na zachovanie takého množstva laktózy, aké je prospešné pre kvalitné vyprážanie bez vytekania syru z trojobalu. Zloženie […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského kravského mlieka, starostlivo vyprodukovaného farmármi, hlavne z oblasti Tekov. Je vyrábaný klasickým spôsobom výroby so zachovaním vysokého podielu precíznej ručnej práce počas celého procesu […]
- je prírodný zrejúci syr vyrábaný výlučne zo slovenského kravského mlieka, starostlivo vyprodukovaného farmármi, hlavne z oblasti Tekov. Je vyrábaný klasickým spôsobom výroby so zachovaním vysokého podielu precíznej ručnej práce počas celého procesu […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar tehly a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr, vyrábaný sladkým zrážaním pomocou syridla. Jeho zrenie je na rozdiel od zrenia Tekovského salámového syru kratšie, čím si syr uchováva vyšší obsah laktózy. Tak, […]
- Je prírodný, polotvrdý nezrejúci plnotučný syr, vyrábaný sladkým zrážaním pomocou syridla. Jeho zrenie je na rozdiel od zrenia Tekovského salámového syru kratšie, čím si syr uchováva vyšší obsah laktózy. Tak, […]
- Je prírodný nezrejúci slovenský syr, vyrábaný ručne, špeciálne pre vyprážanie bez potreby hrubého trojobalu, aby tak vynikla čerstvá, vŕzgavá chuť tohto kvalitného syra. Rovnako ako všetky naše prírodné syry, aj […]
- Je prírodný nezrejúci slovenský syr, vyrábaný ručne, špeciálne pre vyprážanie bez potreby hrubého trojobalu, aby tak vynikla čerstvá, vŕzgavá chuť tohto kvalitného syra. Rovnako ako všetky naše prírodné syry, aj […]
- všetky syry s označením Tekovský salámový syr sú prírodné syry vyrábané výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmami z oblasti Tekov. Tekovské syry sú bez rastlinných tukov, konzervačných látok a […]
- všetky syry s označením Tekovský salámový syr sú prírodné syry vyrábané výlučne zo slovenského mlieka starostlivo vyprodukovaného farmami z oblasti Tekov. Tekovské syry sú bez rastlinných tukov, konzervačných látok a […]
- je polotvrdý nezrejúci plnotučný porciovaný syr, vyrábaný výlučne z kravského mlieka. Jeho doba zrenia je nastavené tak, aby v syre zostalo toľko laktózy, koľko je prospešné pre kvalitné vyprážanie. Ak […]
- Tekovský salámový syr je hlavným a najznámejším predstaviteľom našich prírodných syrov. Zároveň je to jediný slovenský syr, ktorý je nositeľom európskeho prestížneho certifikátu „Chránené zemepisné označenie“. Získal ho pre desaťročiami overenú […]
- Tekovský salámový syr je hlavným a najznámejším predstaviteľom našich prírodných syrov. Zároveň je to jediný slovenský syr, ktorý je nositeľom európskeho prestížneho certifikátu „Chránené zemepisné označenie“. Získal ho pre desaťročiami overenú […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar podkovy a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
- Je prírodný, polotvrdý zrejúci plnotučný syr s jemnou, čiastočne vláčnou konzistenciou bez ôk alebo len s ich malým množstvom. Má tvar podkovy a je smotanovej až syrovo žltej farby. Chuť […]
Zážitkové slovenské syry
- Je ručne vyrábaný prírodný syr, so štruktúrou vhodnou na tepelnú prípravu grilovaním. Už po pár minútach na grile alebo na panvici sa na povrchu vytvorí chrumkavá kôrka, kým vnútro syra […]
- Je ručne vyrábaný prírodný syr, so štruktúrou vhodnou na tepelnú prípravu grilovaním. Už po pár minútach na grile alebo na panvici sa na povrchu vytvorí chrumkavá kôrka, kým vnútro syra […]